Adhesius “Aquí es rebutja la violència masclista”

A partir de les concentracions que, des del març del 2015, realitzem cada vegada que es produeix un assassinat masclista a l’Estat Espanyol, hem pensat que és important seguir posant sobre la taula aquesta colpidora i trista realitat.

Així que, a banda de seguir sortint al carrer cada vegada que ens assabentem d’un nou feminicidi, hem decidit crear uns adhesius destinats a locals, botigues i qualsevol altre espai de la ciutat fent que, d’alguna manera, la societat es posicioni públicament contra aquesta violència, a més de contribuir a visualitzar-se aquesta greu problemàtica a peu de carrer.foto2

Durant uns dies hem recorregut alguns carrers de Reus oferint l’adhesiu i l’octaveta que l’acompanya a diferents locals i establiments.

Qualsevol persona o espai interessat en sumar-se a la iniciativa, pot contactar amb nosaltres a: lhoravioleta1941@gmail.com. O passar a recollir de manera gratuïta l’adhesiu i l’octaveta informativa per la Llibreria Gaudí o la botiga BataBat.

Perquè entre totes construïm espais segurs per a totes!

 

A continuació l’octaveta explicativa i una imatge de l’adhesiu:

No Morim bo

enganxina

 

Noticies als mitjans:

http://reusdigital.cat/noticies/reus/lhora-violeta-inicia-una-campanya-als-comercos-denunciar-la-violencia-cap-les-dones

http://delcamp.cat/reusdiari/noticia/3065/cinquanta-establiments-reusencs-es-posicionen-contra-la-violencia-sexista