#NoMorimEnsMaten

 Les víctimes mortals per violència de gènere són la mostra més plausible i la punta de tota una estructura social i patriarcal basada en relacions de poder sobre les dones. Davant aquesta colpidora realitat, la resposta dels mitjans de comunicació, institucions i la societat en general acostuma a ser el silenci, l’acceptació, la banalització i la minimització de la importància i gravetat d’aquest feminicidi, així com de les causes que el fan possible i que el sostenen.

És per això que des de el març del 2015 l’Hora Violeta hem decidit sumar-nos a la campanya #NoMorimEnsMaten, que ja secundaven d’altres col·lectius dels Països Catalans, a fi de posar sobre la taula, visibilitzar i denunciar els assassinats masclistes.

Aquesta campanya engloba la difusió per les xarxes socials d’aquests assassinats, però també n’han sorgit altres iniciatives. Per una banda, les con centracions al carrer, les quals són una denúncia pública i popular d’aquests fets. I per l’altra, hem fet uns adhesius destinats a locals i establimentBONAs de la ciutat.

Per a visualitzar i tenir més informació d’aquestes iniciatives,  selecciona-les posant el cursor sobre la pestanya superior de  #NoMorimEnsMaten.